Ne? 500TL'lik Hediye Kitap Çeki mi?

15:03

Efenim başlığı yanlış okumadınız. Aslında bu haberi daha önce yazmalıydım sanırım ama biraz aksatmış bulundum. Yine de bu güzel fırsatı okumayı seven herkese duyurmalı diyorum.

Optimum Kitap gerçekten sıradışı bir çekilişe imza atıyor. Aslıhan Akagöz'ün 1 Eylül tarihinde raflardaki yerini alacak olan kitabı Çirkin Güzel'in fişi ile birlikte fotoğrafını çeken ve info@optimumkitap.com adresine gönderen herkesi çekilişe dahil ediyor. İki kişiye 500 TL'lik alışveriş çeki (Kitap Sihirbazında kullanılmak üzere), 4 kişiye ise yazar ile boğazda yemek yeme imkanı sunuyor.

Gerçekten çekiliş algısını değiştirebilecek türde bir çalışma. Optimum Kitap'ı tebrik etmek gerek.

Kitabın konusu da son derece ilgi çekici görünüyor. Biraz Yeşilçam havasında olan ama her zaman çalışan kalbi kırılan kadının intikamı. İtiraf ediyorum ben de düşünmüştüm böyle bir konu da bir şeyler yazmayı haha. :) Ama Aslıhan Hanım bunu hayata geçirmiş ve bence ortaya heyecan verici bir hikaye çıkarmış.

Ben de kitabı okumayı gerçekten istiyorum ancak ne yazık ki almak için önümüzdeki ayı beklemek zorunda gibiyim. :D O yüzden aranızdan kitabı okuyan olursa ve yorumlarını paylaşırsa ben de keyifle okurum. Ama belki de dayanamaz alırım, bilemiyorum şu an :)

Sağ tarafta görüğünüz kitaptan bir alıntıdır, evet. :)

Bu arada çekilişin ne zaman sona ereceği bilgisini göremedim ben, belki de kaçırmışımdır. Ancak yazar ile yemek 21 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Muhtemelen bu günden birkaç gün önce çekiliş son bulacaktır.

Katılan ve katılmayı düşünen herkese bol şans :) Kitabın konusu şöyle:
Melike Çetinoğlu kilolu bir kadındır ve aynı zamanda kocasına delice aşıktır.Kocası tarafından da büyük bir aşkla sevildiğine inanmaktadır.
Ta ki bir iş adamının verdiği davette, aklının ucundan bile geçmeyecek bir gerçekle yüz yüze gelene dek...
Hayatının koca bir yalandan ibaret olduğunu öğrenmesi sonucu pembe gözlüklerinin arkasından baktığı dünyası bir anda kararmıştır.
Çareyi hem kocasından hem de alışık olduğu ortamdan tümüyle uzaklaşmakta bulur.
Bir yıl sonra tüm planlarını hayata geçirmiş bir şekilde geri döndüğünde ise artık kendine güveni tamdır.
Tek arzusu ise canını yakanın canını yakmaktır.
Çağrı Çetinoğlu ile görülecek son bir hesabı vardır.

8 yorum

  1. Bu kitabı bende okumayı çok istiyorum bakalım çıkınca alabilecek fırsatı yaratabilecek miyim? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha :D Ben senin yerine eminim hatun :D Sen kitabı okumak isteyenceksin de kaçıracaksın, hiç sanmam :D :D

      Bakma ben de alırım belki de göç dönemime denk gelmeyeydi iyiydi haha :D

      Sil
  2. Ben de okumayi cok istiyorum. Hatta alip gidecektim ama yayin tarihini degistirdiler. Ben yarin gidiyorum artik gelecek ay size göre cok pahali bir meblag ile alir okurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa hadi ya. Yayınevi ilk çıkış tarihinde ön sipariş verenlere ilk baskıdan o siparişleri yolluyor. Optimum'a DM falan atsana belki internet üzerinden almana olanak tanırlar?

      Sil
    2. Artik cok gec :( yarin öglen yolcuyum.

      Sil
    3. Kısmet değilmiş o zaman ya, vardır elbet bir hayır :)

      Sil
    4. Evet kismet degilmis. Neyse yanimda 30 küsür kitapla gidiyorum önce onlari okuyayim. Aç gözlü olmamak lazim olani vaaaaar olmayani var degil mi?

      Sil
    5. Maşaallah herkesin de elinde okunmaya hazır 30 kitap varmış. Ben de bendeki 7-8 tane okunmamış romanı bir şey sanıyordum haha :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bana Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *

Bumerang - Yazarkafe