Eylül'de Ayaz'ı Okuyor musunuz? O Zaman Lütfen Bunu da Okuyun

11:28


Merhabalar :)

Bilmiyorum aranızda düzensizliğim için bana kızan var mı ama varsa da hak ettiğimi bilmekteyim :) Hikaye yazmaya başlamak için berbat bir zamanlama seçtim malesef, heyecana gelmeyip rahatlayana kadar beklemeliydim.

Her neyse, bölüm beklediğinizi biliyorum ve ben de gerçekten yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Sebep şu: bu yıl mezun olmam gerek ve sınavlarıma sadece günler kaldı. O yüzden hikayenin başına geçince kendimi evdekilere karşı biraz suçlu hissedip yeniden dersin başına geçiyorum. Bu yüzden bölümler bu kadar aksıyor.

Ben de sizi de böyle bekleteceğime az ya da çok bir düzen olsun istiyorum. Şimdilik kafamda şu seçenekler var:

İlki, bir bölüm daha yollayıp ara verip ocaktaki okul arasında, haftada 2 ya da 3 bölüm yayınlayarak en geç mart sonlarına doğru hikayeyi bitirmek.

İkinci seçenek, uzun bir ara biliyorum ama düzensizlikten iyidir diyerek 2 haftada bir pazar akşamları belirli bir saatte bölüm göndermek. Hoş, bazen o kadar yazma ve paylaşma aşkı geliyor ki büyük ihtimalle yine o düzeni bozup erken bölüm de gönderirim ama vizelerden sonra :D Ama öyle yaparsak  daha erken gelmediği sürece o pazar günlerinde muhakkak bölüm gelir.

Son seçenek de şu: Önümüzdeki bölümü gönderip vizelerimin sonlarına kadar ara vermek ki bu da Kasım'ın sonlarına doğru falan anlamına gelir. Ondan sonra her hafta pazar bölüm gönderme şeklinde olur. 1 ay sonra da finallerim olacak orada da iki haftalık bir ara, sonrasında da artık hikayeyi bitirene kadar düzenli bölüm yollayabilirim diye düşünüyorum.

İşte durum bu. Biraz karışık biliyorum ama söylediğim gibi berbat bir zamanlama seçtim hikaye yayınlamak için. Tüm bu düzensizliğim için cidden özür dilerim. Samimiyetle çok mahçup hissediyorum kendimi.

Ben bu hikayeyi ölmez isem kesin bitereceğim onun garantisini veriyorum :D Ve tüm bu düzensizliğime ve amatörlüğüme rağmen hala burada olan arkadaşlarım her birinize tek tek, gerçek bir minnet duyuyorum. Cansınız :)

Aklınıza başka bir yöntem gelirse lütfen benimle paylaşın ya da benim seçeneklerimden hangisini tercih edeceğinizi söyleyin. Bir şeye karar verip bir düzen tutturalım artık. Ve söz veriyorum ben de o düzeni bozmamak için elimden gelen her şeyi yapacağım :)

13 yorum

  1. Ahh düşündüğün şeye bak. Bence önce Ailene karşı sorumluluğunu yerine getir, o duyguyu çok iyi bilirim :)

    Bence en iyisi son seçenek. Seni de zorlamamış olur. Ayrıca bu kadar stres altında bize mahçup olmamak adına yazmaya çalışıp hikayeyi katletme olasılığını kabul edemem. Ben kendi adıma her zaman burda olduğumu ne zaman bölüm yayınlarsan seve seve okuyacağım bilmeni isterim.

    Sana vizelerinde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Hikayeyi katletme olasığılı" deyince sebepsizce utandım çünkü var o potansiyelim bakınız 18. bölüm haha :D "Güler misin, ağlar mısın"lık bir durum oldu benim için. Çok iyi tanımışsın beni arkadaşım, tebrik ederim :D

      3'ü seçenek 1 oldu o zaman :)

      Sil
    2. Ya da 19 işte, Demir'li bölümü kastediyorum :)

      Sil
  2. Anladım ben kaçıncı bölüm olduğunu ;) maksadım kesinlikle utandırmak değildi ama. İnişler çıkışlar elbette olacak bu normal. Takma kafana tokadan başka der espirinin berbatlığıyla kaçarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bir şey çıkarmak için kesinlikle kafan rahat olacak ve tamamen ona odaklanacaksın. Başka türlü ben beceremiyorum en azından. Gerçekten batırabiliyorum kasınca :)

      Ama sen de espriyi kasmasaydın iyiydi. İyi kaçmalar :P :D

      Sil
  3. Eğitim şart hatun der derslerine öncelik vermeni tercih ederim. Fırsatını bulduğunda yazarsın bizler bekleriz canım :))

    YanıtlaSil
  4. Bence de fırsatını bulduğunda yaz, okul önceliğin olmalı... kafan rahat olunca yazarsın biz nasılsa burdayız ;) derslerinde inş çok basarili olursun ;):)

    YanıtlaSil
  5. Cnm canin nasi istiyorsa öyle yap sakin kendini kasma vizeler daha önemli tabi ama sunu belirtmek isterim 20 . bolumu çok merak ediyorum ucundan azcik yayinlayaydin iyisi saka saka kafana gore sen en iyisini bilirsin sana basarilar diliyorum mucuk ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek şaka gibi gelmedi ama :D Elimden geleni yaparım :) Teşekkürler :)

      Sil
  6. En rahat hissettiğin konumda yazman seni rahatlatır.. Önceliğin sen olmalı başkaları değil .. Okuma aşkı olan her zaman seni bulur unutma...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bana Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *

Bumerang - Yazarkafe