Nerede Bu Bölüm?

11:35


Merhabalaar,

Evet, başlıklarla aramda gerçekten problem var :) Az önce baktım da gerçekten uzun süredir yazamadığım halde hala bloğa uğrayanlar var, cidden şaşırdım, beklemiyordum.

Teşekkür ederim. Yukarıdaki sorunun cevabını vermek için açtım konuyu. Sınavlarım dün akşam itibari ile bitti. Ve ben bölüme başladım bile. :) :)

Umuyorum ki boşluğu unutturacak, güzel bir 20. bölümle bu akşam döneceğim çünkü ben de Eylül'de Ayaz'ı özledim. :) Bölüm küçük bir ihtimal yarına sarkabilir ama büyük bir aksilik olmadıkça bu gün gelecek.

Aslında dün akşam elim eski bölümlere gitti çünkü içime cidden sinmeyen şeyler var, toparlanması gereken çok yer var. Ama sonra buna şimdiden girişmekten vazgeçtim. Önce hikayeyi bitirip sonra sıfırdan bir düzenleme yapacağım. Ve isim isim bildiğim, yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan arkadaşlarımla düzenlenmiş halini mail yoluyla paylaşacağım inşaallah :)

Sabırla bekleyen herkese kocaman kocaman sevgiler. Umuyorum ki bu akşam üzeri 4-6 arası bir saatte bölümü yayınlamış olurum ve yorumlarda görüşürüz :)

2 yorum

  1. Allah'ım sana geliyorum :D Nasılda özlemiştim Ayaz'ı :D tabi bilirsin Eylül'le ilgilenmiyorum sonunda Ayaz doğru yolu bulup benim kollarıma gelecek :P heheh hatun beklemedeyim :D haberin ola ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir gün gerçekten sana tek bölümlük bir aşk hikayesi yazacağım hatun, yapacağım bunu haha :D

      Vallahi şu an 9 sayfa 2.860 kelimedeyim, fazla sürmez bitmesi. En fazla 1,5 saat falan sanırım. En geç 4 gibi gelir bölüm. Muhtemelen daha erken. Fazla beklemezsin hatun :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bana Ulaşın

Ad

E-posta *

Mesaj *

Bumerang - Yazarkafe